Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Update: VmAndroid 0.1 beta2

Αυτή είναι η δεύτερη beta της VmAndroid. Περιλαμβάνει κάποιες διορθώσεις και ορισμένα καινούρια στοιχεία από την έκδοση 2.1 του Android. Οι αλλαγές είναι οι εξής:
  • Διόρθωση του push gmail και των ειδοποιήσεων.
  • Προσθήκη καινούριου Launcher με πέντε οθόνες.
  • Προσθήκη καινούριου dialer.
Γνωστά bugs
  • Αν δεν επιλέξετε ως γλώσσα τα Ελληνικά, την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το Market, δεν εμφανίζει τους όρους χρήσης. Ωστόσο, αν πατήσετε Accept, το Market ανοίγει και λειτουργεί κανονικά.
  • Κατά τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής, αν πατήσετε ολοκληρώθηκε μετά τη λήψη φωτογραφίας, το κινητό κάνει επανεκκίνηση.
Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει, θα πρέπει προηγουμένως να βεβαιωθεί ότι έχει radio 6.35.xx.xx και SPL 1.76.2007 και ασφαλώς να κάνει nandroid backup. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι γνωστή. Κατεβάζετε το αρχείο της ROM [MD5SUM: fa934992db00b37338b1205b348cffe1], το αποθηκεύετε στην κάρτα σας και αφού μπείτε σε recovery mode, κάνετε "Wipe" και στη συνέχεια "Flash zip from sd card".

UPDATE

Δύο μικρά bugs. Δε δουλεύει σωστά η εφαρμογή Superuser που δίνει άδεια σε εφαρμογές που απαιτούν δικαιώματα root. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα με τον browser. Για τη διόρθωση κατεβάστε αυτό το αρχείο. Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει τη VmAndroid beta2, εγκαταστήστε το με "Flash zip from sdcard" από recovery, χωρίς να κάνετε wipe. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει τη VmAndroid, περάστε πρώτο το αρχείο της ROM κι αμέσως μετά το fix-signed.zip.

Αν τη δοκιμάσετε, παρακαλώ να αφήσετε σχόλιο για bugs που βρείτε ή τις εντυπώσεις σας και τι θα θέλατε να αλλάξει ή να προστεθεί.

2 σχόλια:

  1. Παρά πολύ καλή!!! ιδικά αυτό με την δόνηση στην κλίσεις με ενθουσίασε!!!! Πραγματικά έχει βελτιωθεί πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε Βασίλη! Τώρα την κατεβάζω. Θα σου γράψω εντυπώσεις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή