Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αναβάθμιση - ξεκλείδωμα - επισκευή για smartphones

Θα ήθελα να ενημερώσω τους επισκέπτες του blog σχετικά με τη δυνατότητα που υπάρχει για την επισκευή και αναβάθμιση smartphones. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι παρακάτω:

  • Αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής

Αν επιθυμείτε την αναβάθμιση της android συσκευής σας με το τελευταίο επίσημο λογισμικό ή με κάποια custom ROM (πχ Cyanogenmod) και σας φαίνεται περίπλοκη η διαδικασία, μπορούμε να την κάνουμε για εσάς.

  • Unbrick συσκευών

Κάποιες φορές κατά τη διαδικασία της αλλαγής radio ή SPL μπορεί να προκύψει βλάβη, που καθιστά το τηλέφωνο άχρηστο και δεν μπορεί να διορθωθεί με τους συνηθισμένους τρόπους. Αυτή η κατάσταση αναφέρεται ως bricked phone. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη βλάβη (unbrick) μιας μεγάλης ποικιλίας τηλεφώνων (πχ HTC, Samsung) και να επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργία το τηλέφωνό σας.

  • Ξεκλείδωμα android συσκευών της HTC

Εάν έχετε αγοράσει τη συσκευή σας από το εξωτερικό (πχ ebay ή κάποιον πάροχο, όπως η T-mobile), υπάρχει πιθανότητα να είναι κλειδωμένη στο δίκτυο για το οποίο προοριζόταν αρχικά. Αυτή η κατάσταση περιγράφεται ως simlock και δε σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας με τη SIM του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο οποίο ανήκετε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε android smartphone της HTC.

  • Αντικατάσταση οθόνης
Ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία των smartphones είναι οι οθόνες τους. Εάν έχει σπάσει η οθόνη του κινητού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αντικαθιστώντας την.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο magic.tips.gr@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου