Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Update: Cyanogen v5.0.7-DS-test5 (HTC Magic 32A/32B, HTC Dream)

Δόθηκε σε κυκλοφορία η test5 έκδοση του Cyanogen, στην οποία έχει διορθώσει αρκετά bugs μεταξύ των οποίων και ένα για τη μη λήψη SMS. Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει εδώ. Όσοι δεν έχετε εγκαταστήσει την test4 ή προηγούμενες, μπορείτε να δείτε τις απαραίτητες οδηγίες εδώ, για να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε την test1, αλλά μπορείτε απευθείας να εγκαταστήσετε την test5.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η συγκεκριμένη ROM δουλεύει μόνο με το παλιό radio 3.22.xx.xx. Όσοι έχετε radio 6.35.xx.xx θα πρέπει να αλλάξετε radio και SPL, για να βάλετε τη συγκεκριμένη ROM.

Εάν έχετε ήδη προηγούμενη έκδοση της Cyanogen v5.0.7 στο κινητό σας και θέλετε να βάλετε την καινούρια έκδοση, χωρίς να κάνετε Wipe ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα (οι κάτοχοι HTC Magic 32B και HTC Dream δεν πρέπει να εγκαταστήσετε το port για HTC Magic 32A, αλλά μόνο το αρχείο της ROM):
  • Κατεβάστε τη ROM (mirror) (MD5Sum: 01bf09e8db97ca147595ddd2dfe444f5) και το port για 32Α Magic και αποθηκεύστε τα στην κάρτα SD.
  • Σβήστε το κινητό και μπείτε σε recovery mode (κρατήστε πατημένο το Home και πατήστε στιγμιαία το Power).
  • Κάντε nandroid backup.
  • Επιλέξτε το "Flash zip from sd card" και στη συνέχεια το update-cm-5.0.7-DS-test5-signed.zip. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, επαναλάβετε τη διαδικασία για το bc-5.0.7-test5-ebi1-signed.zip
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επιλέξτε το "Reboot". Το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα έχετε την τελευταία έκδοση της ROM του Cyanogen.
Βάλατε την ενημέρωση; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.

4 σχόλια:

  1. Σταθερή, σταθερότατη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα, αν και πλέον οι διαφορές μεταξύ των εκδόσεων είναι δύσκολο να τις διακρίνεις κιόλας...
    Κάποιος άλλος που έβαλε την τεστ5, του εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας ή όχι όπως σε μένα? Είναι κάτι που αφαιρέθηκε από την έκδοση αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν έκανες wipe πριν την εγκατάσταση, δε θα σου εμφανίζει το ποσοστό. Διαφορετικά, θα πρέπει να περιμένεις, εάν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία σου, για να δεις την ένδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν έκανα wipe, αλλά ακολούθησα πιστά τις Οδηγίες σου. Παρόλα αυτά και τώρα που δεν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία, δεν εμφανίζει το ποσοστό...
    Κρίμα, γιατί ήταν χρήσιμο..
    Αλλά μάλλον η τεστ6, 7, 8... είναι κοντά!Οπότε περιμένουμε! Να 'σαι καλά για το ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδες οταν ειναι 100% δεν εμφανιζει το ποσοστο μονο οταν ειναι 99 και κατω

    εγω δεν εχω κανει wipe και δουλευουν ολα μια χαρα, bug δεν εχω τυχει αν συναντησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή