Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

MyTouch 3G Fender Edition με Eric Clapton

image image

H T-mobile στις ΗΠΑ παρουσιάζει σε limited edition το MyTouch 3G, το οποίο είναι το HTC Magic που κυκλοφορεί με το λογότυπο της Αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Το κινητό παρουσιάστηκε με την παρουσία του Eric Clapton και φανατικό της γνωστής εταιρείας κιθάρων Fender. Η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει τραγούδια του γνωστού τραγουδιστή καθώς και προφορτωμένες εφαρμογές από το Market, όπως το Guitar Solo. Επίσης, θα υπάρχουν τραγούδια των Wyclef Jean, Avril Lavigne και Brad Paisley, οι οποίοι, όπως και ο Clapton, συμμετέχουν στις καμπάνιες της TMO.

Με το κινητό θα προσφέρεται θήκη Fender, screen protector και μια Rock Dock που είναι docking station με ηχεία. Για τους φανατικούς της Fender και του Magic ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τους ξεχασμένους συγγενείς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και να τους ζητήσετε ένα μικρό δωράκι.

Πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο customization της TMO; Θα το αγοράζατε; Γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια.
via

2 σχόλια:

  1. Εγώ δε νομίζω πως θα το αγόραζα. Εκτός του ότι δεν μου αρέσει το χρωματάκι (όπως το βλέπω στη φωτογραφία), αν και παίζω κιθάρα και κάποτε φανατικός του eric νομίζω πως είναι λίγο ξεφτύλα για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να συμμετέχει σε τέτοιου είδους καμπάνιες...
    Το μόνο καλό που βρίσκω είναι η βοήθεια εξάπλωσης του android!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ. Και για 'μένα είναι λίγο υπερβολικό. Όσο για τη συμμετοχή του Clapton, πέρα από τα χρήματα που προφανώς παίρνει, η ΤΜΟ είναι χορηγός του Crossroads Guitar Festival που ο ίδιος ο Clapton έχει οργανώσει. Αν θυμάμαι καλά κι εδώ έχουν γίνει ανάλογες προσπάθειες για την πώληση κάποιων κινητών που προωθούνται ως μουσικά κινητά . Εννοώ με τη συμμετοχή τραγουδιστών, όπως η Βανδή και ο Ρουβάς, και την προσφορά τραγουδιών τους σε συνδυασμό με το κινητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή