Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Update: CursorSense 1.0.1 Multilanguage

Κυκλοφόρησε νέα έκδοση της CursorSense η οποία έχει καινούριο kernel και δίνει την επιλογή για περισσότερες γλώσσες. Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο η επιλογή English (Greece), αλλά μπορείτε με την εφαρμογή morelocale από το Android Market να βάλετε ελληνικό μενού. Το changelog είναι το εξής:

CursorSense32A-1.0.1
- Added multi-language support
- Added HTC_CIME for Chinese input
- Now using CCR32A-0.5 kernel and modules

Εάν έχετε ήδη την τελευταία έκδοση της CursorSense και κάνετε update δε θα δείτε σημαντικές διαφορές. Εάν δεν έχετε εγκατεστημένη την CursorSense και θέλετε να την εγκαταστήσετε ρίξτε μια ματιά στο σχετικό οδηγό. Για να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις γλώσσες που προσφέρονται στη νέα έκδοση, πρέπει να κάνετε Wipe την υπάρχουσα CursorSense και να περάσετε τη ROM από την αρχή. Η επιλογή της γλώσσας γίνεται κατά την πρώτη εκκίνηση του τηλεφώνου.  Θα χρειαστείτε αυτό το αρχείο το οποίο πρέπει να αντιγράψετε στην κάρτα σας και κατόπιν να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
  1. Σβήστε το κινητό σας
  2. Μπείτε σε recovery mode πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο “Home” και το πλήκτρο “Power”. Θα δείτε την παρακάτω εικόνα:

    image

    H recovery ROM που εγκαταστήσαμε κατά την αλλαγή radio και SPL, δεν υποστηρίζει την επιλογή με το trackball. Για την επιλογή θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το πλήκτρο “Send” (το πράσινο πλήκτρο)
  3. Επιλέξτε το Wipe και μετά το Wipe data/factory reset και στη συνέχεια το πλήκτρο Home
  4. Επιλέξτε το Flash zip from sdcard κι έπειτα το CursorSense32A-1.0.1-signed.zip. Ακολουθείστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Εάν στην οθόνη εμφανιστεί το μήνυμα "E:Can't mound SDCARD", απλά περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ξαναπροσπαθήστε.
  5. Μόλις ολοκληρωθεί το παραπάνω βήμα επιστρέψτε με το πλήκτρο “Back” και στη συνέχεια επιλέξτε Reboot.
Για οποιαδήποτε απορία αφήστε σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου