Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Νέα ROM: CursorEclair 0.1 – BETA

eclair

Απ’ ότι φαίνεται, ο Cursordroid, δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα χέρια μέχρι να έρθει η 2.1 έκδοση του android στο Magic. Γι’ αυτό, αφού ολοκλήρωσε την CursorSense, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το AndroidSDK 2.1, που δώθηκε στον κόσμο μόλις χτες, κι έφτιαξε απ’ το μηδέν την CursorEclair με android 2.1 για 32A Magic. Η ROM αυτή, όπως και η CursorSense, δουλεύει μόνο σε Magic με radio 6.35.07.29 και SPL 1.76.2007. Εάν έχετε ήδη την CursorSense, μπορείτε να τη δοκιμάσετε, αφού πρώτα κάνετε nandroid backup. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτή τη φάση δε δουλεύουν οι λογαριασμοί Google, η camera και το GPS και κατά συνέπεια το κινητό δεν είναι έτοιμο για καθημερινή χρήση.

Όσοι, παρόλα αυτά, θέλετε να πάρετε μια γεύση από Eclair ακολουθήστε τη γνωστή διαδικασία:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε 32A Magic, με radio 6.35.07.29 και SPL 1.76.2007. Εάν δεν τα έχετε, μη συνεχίσετε πριν τα εγκαταστήσετε.
  2. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και αντιγράψτε το στην κάρτα σας.
  3. Σβήστε το κινητό σας.
  4. Μπείτε σε recovery mode πατώντας το πλήκτρο “Home” και “Power”.
  5. Κάντε nandroid backup.
  6. Επιστρέψτε στο αρχικό μενού κι επιλέξτε το "Wipe" και στην επόμενη οθόνη το "Wipe data/factory reset".
  7. Επιλέξτε το Flash update from sd card και κατόπιν το αρχείο που αντιγράψατε στην κάρτα σας.
  8. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάντε επανεκκίνηση.

Θα φορτώσει η CursorEclair, για να δοκιμάσετε το νέο γλυκό της Google.

2 σχόλια:

  1. Μας έφτιαξες πρωί πρωί Βασίλη!!! Ξυπνάς το πρωί, πίνεις το καφεδάκι σου και μαθαίνεις πως μπορείς να βάλεις στο κινητό σου την τελευταία έκδοση Android!!! Αν κρίνω από τις cursorSence, πιστεύω πως θα έχουμε και συνέχεια και οι επόμενες εκδόσεις θα είναι πιο σταθερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τον καφέ πάει ένα γλυκό ;). Στηριζόμενος στην εμπειρία με την CursorSense είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά η CursorEclair θα πάρει θέση στο κινητό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή