Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Συσκευή: T-mobile myTouch 3G Slide™ από την HTC

Κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ για λογαριασμό της T-mobile το myTouch 3G Slide™. Το καινούριο smartphone της HTC ανήκει στη μεσαία κατηγορία, αφού δεν περιλαμβάνει τους Snapadragon επεξεργαστές που υπάρχουν στο Nexus One και το Desire, αλλά περιορίζεται σε επεξεργαστή χρονισμένο στα 600 MHz. Έχει QWERTY, slide πληκτρολόγιο, που είχαμε να δούμε από το HTC Dream, και τρέχει την 2.1 έκδοση του Android (Éclair) με HTC Sense. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τα εξής:


Operating SystemAndroid™ 2.1 (Éclair) with HTC Sense™
Processor600MHz MSM7227 Qualcomm processor
MemoryInternal Memory: Flash 512MB; RAM 512 MB
Weight5.8 Ounces 
Battery Life
  • Talk Time
    • Up to 400 minutes for WCDMA
      Up to 540 minutes for GSM
  • Standby Time
    • Up to 286 hours for WCDMA
      Up to 243 hours for GSM
  • Talk and standby times and other specifications are provided by the manufacturer and are approximate. Actual performance varies based upon features or services used, network configuration, signal strength, operating temperature, customer use, and other factors.
Battery Type1300 mAh Rechargeable Lithium-ion polymer or Lithium-ion battery 
Dimensions of Handset4.55 x 2.37 x 0.60 inches (115.5 x 59.6 x 15.15 mm)
Display - Main3.4-inch TFT-LCD touch-sensitive screen with 320 X 480 HVGA
resolution
Frequency BandsGSM: 850, 900, 1800, 1900
UMTS: 2100

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η Faves Gallery™, που ουσιαστικά επιτρέπει τη σύνδεση με φίλους από τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, περιλαμβάνει και το myModes που δεν είναι άλλο από το γνωστό Scenes του Sense UI, το οποίο επιτρέπει την αλλαγή της εμφάνισης του τηλεφώνου συμπεριλαμβανομένων και των διάφορων widgets που υπάρχουν στις προσφερόμενες οθόνες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η ύπαρξη του πλήκτρου Genius Button™ που ενεργοποιεί την αναγνώριση ομιλίας για την κλήση επαφών, το άνοιγμα εφαρμογών, την αναζήτηση στο internet κλπ.

Αν κρίνουμε από τη στρατηγική marketing της HTC, που μετά την κυκλοφορία του T-mobile myTouch 3G έδωσε στην παγκόσμια αγορά το HTC Magic, αναμένουμε μετά την κυκλοφορία του T-mobile myTouch 3G Slide, να ακολουθήσει το λανσάρισμα συσκευής με τα ίδια τεχνικά χαρακτηρστικά και στις υπόλοιπες αγορές. Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση από την HTC, αλλά είναι σίγουρο ότι το hardware πληκτρολόγιο είναι ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όσους γράφουν πολλά email.

Πώς σας φάνηκε το myTouch 3G Slide; Θα το αγοράζατε; Πείτε μας στα σχόλια.

2 σχόλια:

  1. άνετα θα προτιμούσα σε σχέση με με Nexus One και το Desire αφού μόνο σε επεξεργαστή είναι καλύτερα! αλλά το πληκτρολόγιο λέει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Nexus One και Desire έχουν καλύτερη οθόνη τύπου AMOLED η οποία έχει μεγαλύτερη ανάλυση. Νομίζω ότι δίκαια σε αυτή τη φάση θεωρούνται η ναυαρχίδα της HTC (λίγο πίσω από το HTC EVO 4G). Το συγκεκριμένο κινητό είναι κάπου στη μέση μεταξύ των παραπάνω κινητών και άλλων, όπως το HTC wildfire που θεωρείται "low end" και κατ' επέκταση οικονομικότερο smartphone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή