Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Update: Cyanogen v5.0.8-DS-test2 (HTC Magic 32A/32B, HTC Dream)

Νέα δοκιμαστική έκδοση από τον Cyanogen η οποία άλλαξε αριθμό και πλέον είναι η 5.0.8 test2. Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει εδώ.

Όσοι δεν έχετε εγκαταστήσει την 5.0.7 final ή προηγούμενες, μπορείτε να δείτε τις απαραίτητες οδηγίες εδώ, για να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε την test1, αλλά μπορείτε απευθείας να εγκαταστήσετε την τελική έκδοση.
  • Για όσους έχουν radio της σειράς 6.35.x.x
Δεν έχει γίνει ακόμα port της v5.0.8 test2 για το καινούριο radio. Μόλις γίνει, θα ενημερωθεί κι ο οδηγός. Εάν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε radio και SPL, για να βάλετε τη συγκεκριμένη ROM.
  • Για όσους έχουν radio της σειράς 3.22.x.x
Εάν έχετε ήδη προηγούμενη έκδοση της Cyanogen v5.0.7 στο κινητό σας και θέλετε να βάλετε την καινούρια έκδοση, χωρίς να κάνετε Wipe ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα (οι κάτοχοι HTC Magic 32B και HTC Dream δεν πρέπει να εγκαταστήσετε το port για HTC Magic 32A, αλλά μόνο το αρχείο της ROM). Όσοι αποφασίσετε να προχωρήσετε σε "καθαρή" (με wipe) εγκατάσταση κι όχι αναβάθμιση, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και το google add on (με "Flash zip from sd card" από τη recovery). Η διαδικασία εγκατάστασης έχει ως εξής:
  • Κατεβάστε τη ROM και το port για 32Α Magic και αποθηκεύστε τα στην κάρτα SD.
  • Σβήστε το κινητό και μπείτε σε recovery mode (κρατήστε πατημένο το Home και πατήστε στιγμιαία το Power).
  • Κάντε nandroid backup.
  • Επιλέξτε το "Flash zip from sd card" και στη συνέχεια το update-cm-5.0.8-DS-test2-signed.zip. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, επαναλάβετε τη διαδικασία για το bc-5.0.8-test2-ebi1-signed.zip.
    Σημείωση: Σε αυτό το σημείο, εάν κάνετε "καθαρή" εγκατάσταση, εγκαταστήστε το google add on με "Flash zip from sd card".
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επιλέξτε το "Reboot". Το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα έχετε την τελευταία έκδοση της ROM του Cyanogen.
Βάλατε την ενημέρωση; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου